Blog

Pirelerle Nasıl Mücadele Edilir? Adım Adım İlaçlama Rehberi

Evdeki pirelerle mücadele etmek, hem sağlık hem de konfor açısından önemli bir adımdır. Pireler, evcil hayvanlarınız üzerinden geçebilir veya dışarıdan eve taşınabilirler.

Hastalık Taşıyan Böcekler

Sivrisinekler, Karasinek, Bit, Kene, Pire, Tatarcık, Hamam Böceği, Kemirgenler

Kadıköy'de 'kahverengi kokarca böceği' kabusu!

Özellike Kadıköy çevresinde sayılarının artması nedeniyle böcek ilaçlama firmalarına da talepler artmış durumda. Genelde bitkilerin öz suyu ile beslenen bu böcekler çok hızlı yayılıyorlar ve çözüm için bize ulaşabilirsiniz.

Pirelerle Mücadele Rehberi

Pirelerle Mücadele Rehberi: Profesyonel İlaçlama ile Pirelerin Kâbusu Son Buluyor!

Haşare İle Mücadele Yöntemleri

Böcek veya haşere ile kemirgenlere uygun olan biyosidal ürünü seçerek yapılan ilaçlama yöntemidir. Günümüzde en etkili ve en çok tercih edilen yöntemdir.

BMSB İlaçlama

BMSB İlaçlama zararlıların yok edilmesi veya kontrol altına alınması amacıyla kullanılan bir yöntemdir. Bu yöntem, çeşitli kimyasal maddelerin veya ısının zararlıların yaşam alanlarına uygulanmasıyla gerçekleştirilir.

Corona Virüsü, Belirtileri, Korunma Yöntemleri

Corona virüsü adını şeklinden almaktadır. Taç Şekline benzediği için bu isim verilmiştir. Solunum yolu hastalıkları tümünde olduğu gibi wuhan virüsünden korunmak için hijyen ilk kural olarak karşımıza çıkıyor.

Böcek Isırığı Zararlı Mı?

Genellikle ağrılı bir etki yaratan böcek ısırmalarının bazıları alerjik reaksiyona ve bölgesel tahriş ile su toplayan kabarcıklara neden olabilir. Böcek ısırığının etkisi böceğin türüne ve kişinin duyarlılığına bağlı olarak değişir.

Farelerle Mücadele Rehberi

Farelerle Mücadele Rehberi: Profesyonel İlaçlama ile Farelerin İzini Sürün!

Evdeki davetsiz misafirlere karşı profesyonel böcek ilaçlama hizmeti

Memnun müşteri sayımızı %70 artırarak ikinci şubemizi açtık bize güvendiğiniz için teşekkürler.

Böceklerden Nasıl Kurtulurum?

Yaşam alanlarımızda oluşan böcek, haşere ve kemirgenlerin sayısı arttıysa kurtulmak için kesinlikle yetkili profesyonel ilaçlama şirketi ile iletişime geçmeniz gerekmektedir.

BMSB Fümigasyon

BMSB Fümigasyon zararlıların yok edilmesi veya kontrol altına alınması amacıyla kullanılan bir yöntemdir. Bu yöntem, çeşitli kimyasal maddelerin veya ısının zararlıların yaşam alanlarına uygulanmasıyla gerçekleştirilir.

Böcek İlaçlama Şirketi

İstanbul’un en iyi böcek ilaçlama firmasından hizmet almak için hemen arayın, böceklerden %100 garantili kurtulun.

Böceklerle İlgili Şaşırtıcı Gerçekler ve Nasıl Başa Çıkabilirsiniz?

Böcekler doğada önemli bir rol oynasa da evlerimizde veya işyerlerimizde istenmeyen konuklar haline gelebilirler.

Hamam Böcekleri

İnsanların bulunduğu ortamlardaki tür sayısı 16 kadardır. Hamamböcekleri, pek çok patojen bakterilerin taşıyıcılarıdır. Bunların başında besin zehirlenmesine neden olan Salmonella gelmektedir.

FÜMİGASYON

Böcekleri (yumurta, pup ve ergin dönemlerinde) ve diğer zararlı etmenleri (nematod, bakteri, mantar gibi) öldürmek amacı ile kapalı bir ortamda(belirli ısı ve miktarda) gaz halinde kimyasal bir madde (fumigant) vermek ve belirli bir süre gazı

Böcek İlaçlama Fiyatları

İstanbul İlinin hem Anadolu hem de Avrupa yakasında her ilçe ve mahalleye aynı fiyat ve % 100 garanti ile ilaçlama hizmeti vermekteyiz.

Ev İlaçlama

Evlerimiz hayatımızın en önemli kısmını geçirdiğimiz yaşam alanlarımızdır. Bu sebeple evlerimizin sağlıklı ve temiz olmasını isteriz. Ancak evlerimizde bazen istenmeyen misafirler olabiliyor.

DEZENFEKSİYON

Ortam dezenfeksiyonunun amacı gözle görülmeyen patojen, mantar, mikroorganizma üremesini engellemek ve sağlımızı risk altında bırakabilecek bu bakteri ve mikropların ortadan kaldırılmasıdır.

Kokusuz Böcek İlaçlama

Eski yıllarda böcek ve haşere ilaçları sadece kokulu ilaçlardı. Bu ilaçların insan sağlığını bozduğu görülmüştür. Teknolojinin ilerlemesiyle çeşitli etken maddelere sahip kokusuz ve böcekler üzerinde çok daha etkili biyosidal ürünler üretilmeye başla

PİRELER - Neden Olduğu Problemler

Pire problemleriyle yaygın olarak karşılaşılmaktadır. Kediniz veya köpeğiniz yaşamının herhangi bir döneminde bir pire enfestasyonuyla karşılaşabilir. Pireler, her ortamda bulunabilen ve özellikle tüyler arasında yaşayan kan emici parazitlerdir.

Tahtakurusu İlaçlama

Tahtakurularına Elveda Deyin: Etkili ve Güvenli Tahtakurusu İlaçlama

Haşere İlaçlama Rehberi

Haşere İlaçlama Rehberi: Pestex İlaçlama ile Profesyonel ve Güvenli Çözümler

VİRÜSLER VE DEZENFEKSİYON

Virüsler ökaryatik veya prokaryotik hücre yapısı göstermeyen, tek başlarına metabolik aktivite göstermeyen ve üremek için mutlaka canlı hücrelere gereksinim duyan enfeksiyon etkenleridir.

Garantili Böcek İlaçlama

Garantili Haşere Kontrolü'nü diğer haşere kontrol hizmetlerinden ayıran şey, ailenize veya evcil hayvanlarınıza zarar vermeyecek güvenli, çevre dostu çözümler kullanma taahhüdüdür.

KENELER - Neden Olduğu Problemler

Keneler ciddi hastalık mikroplarını bünyesinde taşırlar ve bulaştırırlar. Keneler için özel karışımımız olan biyosidal ürünleri kullanarak hızlı ekonomik ve etkili çözümler sağlamaktayız.

Profesyonel fümigasyon hizmetlerimizi tüm Türkiye'ye sağlamaktayız. İstanbul'un her semtine en uygun fiyatla, kokusuz %100 ekolojik ve garantili böcek ilaçlama hizmetimizi ulaştırmaktayız.

Arayın